Return to Website
TÜRK AUTO DESIGN FORUM

Bu forumumuza sitemizde yer alan amatör ve profesyonel tasarımcılarımızın birbirlerini geliştirebilecek olumlu eleştiriler ve yazılar yazmalarını rica ederiz...

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

BaÅŸa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfası
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 1)

Author Comment    
Erdem Esen

Erdem.Esen5@gmail.com

May 27, 08 - 1:20 AM
5. Peugeot Tasarým Yarýþmasý

Merhaba,

Ben Peugeot için çalýþýyorum; efsanevi modelleri ve aslaný ile ünlü marka.

Tasarýmdan hoþlananlarý ve yarýnýn þehir ulaþýmý ile ilgilenenleri www.peugeot.com sitesinin tasarým bölümünden "5. Peugeot Tasarým Yarýþmasý" ile ilgili bilgilenmeye davet ediyorum.

Yarýþmanýn temasý "Yarýnýn Dünya Büyükþehirlerindeki Peugeot'yu tasarlayýn!"

Tasarlanacak konsept araç, geleceðin büyük þehirlerinin merkezlerinde kullanýlmak üzere düþünülüp, 21. yüzyýlýn temel öðelerini taþýyacaktýr.

Projeler, Peugeot’nun temel tasarým kodlarýna baðlý olmalý ve ayný zamanda þu 4 farklý öðeyi de tasarým yarýþmasýna taþýmalýdýr:

Çevreye dost, sosyal bütünlük içerisinde, interaktif olarak hareketli ve ekonomik olmasý.

Bu yýl, yarýþma ilk defa Avrupa dýþýnda, 2008 Beijing Motor Show’da gerçekleþiyor.

Uluslararasý geçerliliðinin altýný çizmek adýna, kazanan projenin modeli, 2009 yýlýnda, Çin’de gerçekleþecek Shanghai Motor Show’da da sergilenecek.

Kazanan yarýþmacýnýn modeli 1:1 ölçekte maketi yapýlacaktýr ve kendisine ayrýca 10.000 Euro’luk bir çek ve Xbox360 oyun konsolu hediye edilecektir.

Bunun haricinde, kazanan kiþi projesinin 1/43 ölçekte maketini görebilme fýrsatýný yakalayacak.

Önceki yarýþmalarda olduðu gibi, diðer 29 projelere de çeþitli ödüller verilecektir.

Kayýtlar peugeot.com
http://www.peugeot.com/en/design/design-contest/5th-edition/application-form.aspx sitesinde 15 Mayýs tarihinden itibaren baþladý.

Tüm bilgilere Peugeot.com'dan ulaþabilirsiniz.

Sevgiler,

Peugeot'dan Erdem Esen

BaÅŸa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfası
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Web Calendars   Email Forms   Free Web Tools   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com