Bu forumumuza sitemizde yer alan amatör ve profesyonel tasarımcılarımızın birbirlerini geliştirebilecek olumlu eleştiriler ve yazılar yazmalarını rica ederiz...
Hey Webmasters! New Photo Album Service Launched - Check it out!
|
TÜRK AUTO DESIGN FORUM
Bu forumumuza sitemizde yer alan amatör ve profesyonel tasarımcılarımızın birbirlerini geliştirebilecek olumlu eleştiriler ve yazılar yazmalarını rica ederiz... |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3) |
| Author | Comment |
mehmet emin kalaycı
Feb 9, 07 - 5:58 AM |
ferrari
599 gtb'yi beğenen varmı bence o kadar özel bir araba bukadar sıradan olmamalı
|
tarık soylu
May 16th, 2007 - 6:03 AM |
biraz haklısın... geliştirilmiş 612 scaglieti ve f430 aynalarına sahip bir sıradanlığı bende hissettim.... ama neticede o bir Ferrari ve kim sahip olmak istemez ki?
|
Ahmet Çıngır
Jun 9th, 2007 - 4:06 PM |
Abi, bence 599'da tam bir "arkadan itiş, önde konumlandırılmış motor" kombinasyonu şasisi var. Muhteşem bir arka aksa kaydıtılmış kabin ve uzun burun tasarımı. Ben Porsche taraftarı biri olarak Ferreri sevmem; ama 599 da tam bir şasi harikası. O koltukta otururken uzun kaputu gözünüzün önündedir, ve üzerinize oturduğunuzu hissettiğiniz arka aksa aktarılan 620 beygirin tadını işte tam olarak bu şasi tasarımı ile çıkarırsınız, diye tahmin ediyorum,zira deneme şerefine nail olamadım. Bence Ferrari nin en başarılı otomobil tasarımı. |
bravenet.com