Bu forumumuza sitemizde yer alan amatör ve profesyonel tasarımcılarımızın birbirlerini geliştirebilecek olumlu eleştiriler ve yazılar yazmalarını rica ederiz...
Hey Webmasters! New Photo Album Service Launched - Check it out!
|
TÜRK AUTO DESIGN FORUM
Bu forumumuza sitemizde yer alan amatör ve profesyonel tasarımcılarımızın birbirlerini geliştirebilecek olumlu eleştiriler ve yazılar yazmalarını rica ederiz... |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
gürkan
Jun 27, 06 - 3:57 AM |
yardımcı olabilirmisniz?--rhino3d hakkında...
herkese merhabalar..ben solidworks programını birazck da olsa kullanabiliyorum fakat rhino3d programını kullanmada zorlanıyorum..bana yardımcı olurmusunuz bu konu hakkında?elinizde kullanma kılavuzuna benzer bişiler varmı veya bu programla ilgili bişiler biliyosanız benimle paylasırmısınzZ?şimdiden çok tesekkür ediyorum..:)herkese ii çalısmalar kolay gelsin..
|
Gökhan Doğan YILDIRIM
Jan 5th, 2007 - 3:03 AM |
Merhaba.Rhino3d gerçekten de çok güzel ve pratik bir yazılım.Ben rhinoyu 3 seneye yakın bi zamandır modelleme için kullanıyorum.Eminim rhino3d web sayfasındaki tutoriallere bakmışsındır ama ben yine de hatırlatayım.Ya da program kurulum paketinde kısaca editing egzersizleri bulunmakta.Onlardan faydalanabilirsin.Ama yine de sana tavsiyem eer solidworks'e adapte olabildiysen başka bi yazılıma geçme.Bence en ii program senin kendine en yakın gördüğündür.Hoşçakal.Kolay gelsin... |
bravenet.com