Bu forumumuza sitemizde yer alan amatör ve profesyonel tasarımcılarımızın birbirlerini geliştirebilecek olumlu eleştiriler ve yazılar yazmalarını rica ederiz...
|
TÜRK AUTO DESIGN FORUM
Bu forumumuza sitemizde yer alan amatör ve profesyonel tasarımcılarımızın birbirlerini geliştirebilecek olumlu eleştiriler ve yazılar yazmalarını rica ederiz... |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3) |
| Author | Comment |
R@ZOR
Jun 11, 06 - 2:31 AM |
EMRE HÜSMEN E
emre abi sen tasarımcı olmazsan ben adımı değistiricem manyak tasarımlar yapmışsın WALLAHİ İNANILMAZ ...SENİNLE TANIŞIP KNUŞMAYICOK İSTERİM MSNEN VARSA VERİR MİSİN... SUPERSİN...BENİM DUSUNUP CİZEMEDİĞİM SEYLERİ SEN YAPMISSIN...RX-9 NSX YENİ S2000 HERSEYİ KUSURSUZ...MUTHİS BİRİSN WALLA...BİZ ORTAK MARKAMIZI YARATIRIZ SENDE TASARIM SEFİMİZ OLURSUNNN ... SEVGİLER VE SAYGILAR BY R@ZOR
|
R@ZOR
Jun 11th, 2006 - 2:35 AM |
ONCEDEN TASARIMDA MURAT GUNAK YOLU VAR DR AMA SİMDİ BİDE EMRE HUSMEN YOLU VAR WALLA BEN ORAYA SAPTIMMM...BU ARADA FASTANG MANYAK İSİM....
|
R@ZOR
Jun 11th, 2006 - 2:40 AM |
AMA TEK FARKLI NOKTAMIZ VAR SEN FERRARİ SEVER SİN BEN DEİLİM..HA BİDE SEN MANYAK CİZİYON BEN DE İDARE EDER İSTE SEN BENİ MSNNE KAYDEDEBİLİRSİN .... crazycar_designer@hotmail.com
|
bravenet.com