Bu forumumuza sitemizde yer alan amatör ve profesyonel tasarımcılarımızın birbirlerini geliştirebilecek olumlu eleştiriler ve yazılar yazmalarını rica ederiz...
Hey Webmasters! New Photo Album Service Launched - Check it out!
|
TÜRK AUTO DESIGN FORUM
Bu forumumuza sitemizde yer alan amatör ve profesyonel tasarımcılarımızın birbirlerini geliştirebilecek olumlu eleştiriler ve yazılar yazmalarını rica ederiz... |
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 49) |
| Author | Comment |
AaAAli ÇAmMm
Apr 16, 06 - 10:26 AM |
ŞUNUN İÇİN CALIŞALIM
SELAAM MILLEEEET KOLAY GELLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEE CALISALIM TURKIYENIN GELECEGI ICIN TURK TASARIMI ICIN TURKIYEDE TASARIM OKULLARI ACILMASI ICIN TURKIYEDEKI YETENEGI AVRUPAYA KANITLAMAK ICIN TURKIYEDEKI TASARIM ZIHNIYETINI DEGISTIRMEK ICİN HADIYIN ELLER KAGITTAN ASAGI INMESIN ..........
|
abi
Apr 17th, 2006 - 2:49 AM |
ellerin kağıttan inmemesi ile bu işler olmuyo ewet biraz gaz kes bakalım ne oluyo öyle bu işler o kadar kolaymı |
mehmet keten
Apr 17th, 2006 - 2:51 AM |
ali çam arkadaşımıza katılıyorum arkadaş çok doğru söylüyor ülkemizde tasarım çalışmalarının ilerlemesi için elimizden gelen gayteri göstermeliyiz |
TARIK
Apr 19th, 2006 - 12:46 PM |
selam ali tasarımlarına baktım gerçekten çok hoşlar.tamamen elde kağıt kalem mi çiziyosun yoksa programlardan birini mi kullanıyosun... görüşürüz. |
AaAAli ÇAmMm
Apr 20th, 2006 - 11:26 AM |
soledıklerın ıcın tesekkur ederım... cızımlerımı karakalem yapıorum genelde, ardından photo shopda boyuyorum dıger programlara 3d max turu programlara ınsallah unıye gırınce baslıcam... |
razor callahan 01
May 27th, 2006 - 12:52 AM |
ali arkadasa katılıyorum adam buraya ta brezilyadancizim gondermis biz niye yapmayalım ki... bide ali arkadasa bi sorum var cizimlerini hangi boyalarla boyuyo tebrikler ayrıca.. 500yıl gerisinde olduğumuz avrupanın onune gecelim murat gunak gibi..
|
razor callahan 01
May 27th, 2006 - 1:01 AM |
ya millet siz cizimleri siteye nasıl gonderionuz ?
|
Ali ÇAM
May 28th, 2006 - 9:54 AM |
sozlerıme katıldıgın ıcın tesekkur ederım kutladıgın ıcınde;) herneyse cızımlerımı once karakalem eskızler aldıktan sonra onları cızgısel olarak netlestırıp photoshop da boyuyorum tabı bu aralr bıseler yapamıoruz malum unı sınavı felen neyse gene lafa daldım:) cızımlerını nasıl gonderecegını amator tasarımcılar bolumunun en alt kısmından ogrenebılırsın... basarılar...
|
razor callahan 01
Jun 1st, 2006 - 5:33 AM |
ÖSS icin fazla tasalanma ben istediğin bolumu bizim resimciye sordum 185 puan istiomus insallah kazanırsın zaten ben de o bolumu istiom BASARILAR..
|
Can Çınar
Jun 3rd, 2006 - 1:24 AM |
Ali arkadaşımıza tamamen katılıyorum. Söylediklerinin gerçek olabilmesi için de, onun da dediği gibi ellerin kağıtlardan inmemesi gerekiyor. Tasarımda önemli olan, olmayanı yaratmaktır. Bence Türkiye de bunu başarabilen pek çok kişi var. Ve daha da fazla çalışmaya gayret edersek fazla süre geçmeden kendimizi avrupa ya tanıtabiliriz. Türk üstünlüğünü bir kez daha ıspatlayabiliriz. Herkese başarılarının devamını dilerim.Bu işle ciddi olarak ilgilenenlerle tanışmak isterim. catch_the_skyline@hotmail.com |
razor callahan 01
Jun 3rd, 2006 - 3:19 AM |
guzel soylemisin. tabiiiki canın dediği gibi ve alinin dediği gibi olmalıyız avrupadan altta kalmamalıyız o ali arkadasa GAZ VERME diyen dingillere bircift sozum war ANADOL KILIKLI HERİFLER DALGA GECCENİZE AİNİN DEDİĞİ GİBİ ÜLKEMİZ İCİN FAYDALI OLMAYA CALISIN
|
Alİiİiİi ÇAM
Jun 3rd, 2006 - 12:10 PM |
razor senın adın neydı yas kactı?? :) keske su 185 gecıp de gırsek! bıde yetenek snavı var bıde ona calısıoz ama ınsallah asarız engellerı ıstedıgımız yerlere gelıp hayırlı bırı oluruz! benım adresı msn ekle konsuruz ... neyse kolay gelsın |
razor callahan 01
Jun 4th, 2006 - 12:27 AM |
ya sey adım inan yılmaz 15 yasındayım kadriye moroğlu lisesinde okuyom adresini eklerim grsuruk
|
global deejay and designer RAZOR
Jun 4th, 2006 - 12:36 AM |
ha bide ya sey su an bi peugeot tasarımı üstünde calısıyom bitirip dergiye gondercem önü ve arkası hazır sence yanına ne tur bisey cizmeliyim?
|
üstad
Jun 4th, 2006 - 11:17 AM |
razor callahan 01 : Jun 3rd, 2006 - 3:19 AM Re: ŞUNUN İÇİN CALIŞALIM guzel soylemisin. tabiiiki canın dediği gibi ve alinin dediği gibi olmalıyız avrupadan altta kalmamalıyız o ali arkadasa GAZ VERME diyen dingillere bircift sozum war ANADOL KILIKLI HERİFLER DALGA GECCENİZE AİNİN DEDİĞİ GİBİ ÜLKEMİZ İCİN FAYDALI OLMAYA CALISIN - çekirge,arkadaşa gereken cevabı ver. |
üstad
Jun 4th, 2006 - 11:23 AM |
razor callahan'a : ey gaza gelmiş genç arkadaşım,Anadol'un tarihini araştır..binbir zorluklarla yapılan işlere önce sahip çıkmayı öğren,,Avrupa'ya kendimizi kanıtlamaya falan da ihtiyacımız yok,,kimseye kendimizi kanıtlamaya ihtiyacımız yok,,aşşağılık kompleksi had safhada..biz işimizi iyi yapalım gerisi hikaye... |
Jun 5th, 2006 - 4:45 AM |
sen bırak bana anadolu anlatmayı onu ne anlamda sylediğimi biliosun farkındaysan istemeden ve gaza gelmeden bu isler olmuyo sen bırak kostek olmayı yardımcı ol |
Jun 5th, 2006 - 4:47 AM |
ONLAR HERSEYİN EN İİSNİ YAPIYO ZATEN OSMANLI SENİN GİBİLER YUZUNDEN GERİ KALDI BİZİM EN İYİ TASARIMCIMIZ BİLE AVRUPADA OKUMUS.. |
üstad
Jun 5th, 2006 - 5:30 AM |
çekirge arkadaş konuşmaya devam ediyo gerekli cevabı ver ;) |
üstad
Jun 5th, 2006 - 5:31 AM |
koçum sen niye bu kadar alındın anlamadım...o adamla(ali-kardeşim olur) benim aramdaki özel muhabbet,,keyfine bak. |
Jun 5th, 2006 - 7:54 AM |
arkadasım ok anladım ama bu cekirge kim onu anlamadım |
Jun 5th, 2006 - 8:10 AM |
bi zahmet gercek adını yazar mısın eğer sitede varsa cizimlerini grelim acayip merak ediyorum |
üstad
Jun 5th, 2006 - 10:25 AM |
çekirge ali çam. ben de furkan bilal iyin. www.turkdesignstudio.com bu da sitem,buyur bekleriz ;)merakın gider umarım ;) çekirge ali,,, selam koçum,öptüm seni :D |
üstad
Jun 5th, 2006 - 10:30 AM |
pek iyi sayılmaz ama madem merak ettin bu adresten de tasarımlarımı görebilirsin: http://www.cardesignnews.com/portfolios/cdn_pf_page.php?portfolioID=2525&pageResults=search&keywordSearch=furkan&status=&country=&imageTotal=1&imageNum=1 |
Alİiİiİi ÇAM
Jun 6th, 2006 - 2:26 AM |
HEYTTTTTTTTTTTTTT NOLUYO LAN BURDA :p WALLA IYI KONUSMUSUNUZ HAA... RAZOR KOCUM BAK BU KONUSTUGUN ABIYLE IYI GECIN VE KAFANA TAKILAN SORULAR WARSA SOR BAK PHOTO SHOPDA DA SANA COK YARDIMI DOKUNUR O ABINLE AZ CALISMADIK GECELERE KADAR DIMI ÜSTADDDD AL MAİLİNİ ONUN KONUS... ÜSTADDD 2 YARDIMINI DOKUNDUR COCUĞA... BIZDE ASAGLIK KOMPLESKSI YOK DAGITIRIM ADANAYI BAKKK HADI kolay gelsın.... agazlar degıl kollar calsssın
|
üstad
Jun 6th, 2006 - 4:45 AM |
çekirge bak millete gazı veriyon veriyon ondan soora bööle patlamalar oluyo
|
blacklist leader
Jun 6th, 2006 - 6:42 AM |
ali arkadasım photoshop kullanmak bana sahtecilik gibi geliyo alınma sakın senin normal cizimlerin de super ama sırf photoshop kullanan bence emeklerimizi calandır ben bi araba icin 10 gün uğrastığımı hatırlıyorum
|
blacklist leader
Jun 6th, 2006 - 6:45 AM |
üstada arkadasım kimsenin kimseye gaz verdiği yok ok? |
ZZZ
Jun 6th, 2006 - 10:47 AM |
ulan black leader misin nesin.... ne bicim mantigin var senin lan? photoshop bilen yapiyo, sen bilmiyosun yapamiyosun... hirsizlik mi bu? salak salak konusma yaaa... sen de gelistir kendini! tembelligi birak photoshop ogren eger cok buyuk bir avantajsa! kim diyo sana 10 saat ugras diye???? |
üstad
Jun 6th, 2006 - 11:36 AM |
blacklist leader : Jun 6th, 2006 - 6:45 AM Re: ŞUNUN İÇİN CALIŞALIM üstad arkadasım kimsenin kimseye gaz verdiği yok ok? kardeş benim ali ile aramda espridir,herkes işine baksın.. |
üstad
Jun 6th, 2006 - 11:44 AM |
photoshop konusuna gelince,,, Mercedes te ve Porshe de çalışmış ve şu an halen çalışmakta olan bi tasarımcı var,ismi bende kalsın,,photoshop kullanıyor neredeyse her tasarımında..o adam photshop kullanıyor ve şu an Mercedes,Porshe ve birkaç büyük marka daha ona bu tasarımları için paraları akıtıyor...hakkını çalıyor yani senin mantığına göre. biraz araştır bulamazsan kim olduğunu söylerim ve eserlerini gösteririm. bu konu uzar,ama benim uzatmaya niyetim yok çünkü çok işim var uğraşmam gereken.az laf çok iş hadi bakalım. bu arada bi eskiz en fazla 1 kaç saat sürer.perspektif ve desen bilgisi yoksa 1 ayda biter.komple bir çizim ise çok çok 2-3 gün sürer yata yata... |
blacklist leader
Jun 7th, 2006 - 9:44 AM |
ulan adı zzz olan anten senle muhattap olan var mı aynalı 3 kisi konusuyoz burda yırtık dondan cıkar gibi iceri dalma difransiyeli bozuk su kaynatan grizekalı ağzımı bozma lan benim
|
blacklist leader
Jun 7th, 2006 - 9:52 AM |
ÜSTAD OZUR DLERİMARANIZA GİRMİSİM UZATMANIN ANLAMI YOK EN İİSİ BRBİRİMİZE YRDIMCI OLMAK BASARILAR
|
blacklist leader
Jun 7th, 2006 - 9:56 AM |
UAN İNTERCOOLERİ BOZUK MALL YİYOSA ADINI YAZ İNSAN TAKLİDİ YAP VE ERKEK GİBİ BİLEĞİNLE CİZ KENDİNİ GOSTER ZZZ MİSİ N NE BOKSUN KİMSİN OĞLUM SEN O BACKLİSTLEADER VAR YA SENİ DONUNA KOYAR DA CALKALAR DO YOU UNDERSTAND ME? not belki ingilizce anlarsın |
blacklist leader
Jun 7th, 2006 - 10:02 AM |
BAK ZZZ MURTAZA NERDEYSE 10 GUNDUR BU FORUMDAKİLER BRBİRİNE YRDIMCI OLUYO COĞUMUZ ARKADAS OLDUK TARTISSAK DA BİRLİK OLDUK AMA AĞZIMDAN HİC KOTU SOZ CIKMADI İNSAN OLSAN SANA DA ADAM GİBİ SOYLERDİM BİZLE ADAM GİBİ KONUS YOSA SENİ ARBA CİZDİĞİN KAĞIDA GOMERİM İNSALLAH BUYUĞUM DEĞİLSİNDİR BUYUKLERİME TANIMASAM DA SAYGIM VAR CUNKU... |
blacklist leader
Jun 7th, 2006 - 10:15 AM |
ya ustad merak ediyom walla hem de acayip benimyazdıklarımı aynen bi daha yazarken hic usenmion mu barıs istiosan crazycar_designer deyim
|
üstad
Jun 7th, 2006 - 11:42 AM |
senin yazdıklarını tekrar yazmıyorum kopyala yapıştır diye bişey var fazla sivri olma. zzz de bizden
|
üstad
Jun 7th, 2006 - 11:46 AM |
ha bu arada,,biz 10 gündür değil neredeyse 6 yıldır bu forumdayız ;) |
blacklist leader
Jun 7th, 2006 - 12:26 PM |
ama ben 10 gun falan forumdayım o zzz var ya kendimi tutuyorum |
blacklist leader
Jun 7th, 2006 - 12:34 PM |
o kim ki destursuz aramıza dalıyo ben aliye diorum aynalı sazan hemen atlıyo o kim kibenle lanlı konusuyo daha hic muhabbetimiz olmamıs allahasen sunun grcek adını yazarmısın ustad
|
blacklist leader
Jun 7th, 2006 - 12:36 PM |
ZZZ YE... SENMİ ARABA TASARIMCISI OLCAN YOKSA BLGİSAYARIN VE PHOTOSHOPUNMU
|
üstad
Jun 7th, 2006 - 1:08 PM |
yaşından dolayı çok heyecanlısın anlayışla karşılıyorum,,boş tartışmalara girme başkalarıyla.kimseye fayda sağlamayacak tartışmalara girme.üzme,üzülme.abi tavsiyesi.bilmediğin çok şey var ortamda yenisin,cevap yazmakta acele etme.bilmeden konuşma.bol bol araştır öğren,bilgini dök ortaya.bilgiye dayanmayan fikir,safsatadır.fikirlerin bilgiye dayansın.otomobil tasarımında el çizimi önce gelir.ama bilgisayar ,photoshop alias rhino studiomax vb programları bilmeyeni de adam yerine koymazlar profesyonel tasarım piyasasında...abi tavsiyeleri ;) senin konuşma zamanın değil öğrenme zamanın.2-3 sene iyice bu işi öğren,işin inceliklerini kap,tasarım piyasasını ,gereklerini yöntemlerini öğren,işte o zaman söyleyecek çok şeyin olur.gelir söylersin,herkeste saygıyla dinler.ettiğin lafın içi dolu olacağı için kimsede lanlı munlu konuşup saygısızlık etmez.tamam mı koçum,bi daha seni böyle asabi tartışmalarda görmek istemiyorum,hele ileri geri laflar,argo sözcükler bi daha hiç olmasın.taş atana gül uzatmayı öğren.;) bu saçma sapan tartışmada burada sonlansın.tek kelime daha etmeyin.konu kapanmıştır.bu arada çekirge,,öptüm seni
|
ZZZ
Jun 7th, 2006 - 8:54 PM |
helal olsun ustad.... yazmissin valla noktayi koymussun! ;) ama anlamaz bu.. eleman daha comez.. bilmiyo bu isleri... anca konusmayi bilir... daha cok yolun var olum senin! ama soyliyim bu kafayla tasarimci falan olamazsin!! nah girersin mercedes'e!!! hayal kurmaya devam... puhauahuahevladim bak.. biz bu forumda 5-6 yildir takiliyoruz tamam mi?? artiztik falan taslama.... ve biz sadece photoshop bilmiyoruz!! okke?? sadece ps bilen tasarim yapamaz zaten! kafayi kullan lan biraz!!! daha zamanin var ama insallah anlarsin...(kapasite varsa). daha fazla konusma... git bi 10 saat daha ugras!!! ahahahahha
|
Alİiİiİi ÇAM
Jun 8th, 2006 - 1:00 AM |
YANİ İLLA GELİCEM BURDA ASAYİŞİ SALICAM OLEMİ:D ulan ne kavgacı adamlarsınız be işi iyice uzattınız :D bende konustum o cocukla furkanın dedgı gıbı cocuk daha kucuk oldugundan heycan var cok ısteklı hırslı tabı bu hırsnı azına degıl ısıne yansıtman grek o zman ılerde hem konusmana saygı duyulur hemde cızımlerıne su anda da saygı duyuyoruz ancak cok emın konusarak bızı kızdırıosun bu ıste herkese destek olucaksınkı onlarda sana destek olup hep bırlıkte senın dedıgın gıbı bı yerlere gelelım cok calısmalsın coooook herkes gıbı benım gıbı ustadın oldugu gıbı zzz nın oldugu gıbı herkes cok calısmalı o yusden sen razor kımseye hava taslamadan cunku hıc bır faydası olmaz onlardan alabılceklerını al ogren ıstedıgın yerlere gelmen ıcın ılk adımı at hadı KOLay gelsın........BU BENIM SAYFAM BURDA SON SOZU BEN SOLERIM OPTUM SENI ÜSTAD
|
blacklist leader
Jun 8th, 2006 - 1:11 AM |
BAK ALİ ABİ BİZ SEN BEN VE USTAD KONUSTUK BERABER BAZEN TARTISTIK OLUR BOYLE TAMAM BUYUĞUMSUNUZ SAYSI GOSTERDİM HEP EVET BOYLELERİ BANA LAF ATINCA ACAYİP HIRS LANIYORUM ADAM ZORLA AĞZIMI BOZDU BUGUNLERDE ZATEN STRELİYİM ADAMIN İİİCE ASABINI BOZUYOLAR EN KİMSEYE HAVA TASLAMIYORUMBEN CİZİMLERİMİN NASIL OLDUĞUNU İİ BİLİORUM FİZİK KİMY MI CALISIYIM BU HERİFE LAF MI SOKAYIM ANLAMADIM ADAMA BAK UFACIK COCUKLA MI KONUSUYO USTADA BARIS TEKLİF ETTİM ! AMA TANİOSAN O ADAMA SOYLE ONUNİCİN ELİMİ YORUYORUMDEĞMEZ GUNAHA GİRİYORUM AMA SIRF BAK SIRF ONUN İNADINA MERCEDESİNTASARIMCISI OLCAM 10 DEĞİL SABAHLIAM AMA BASARCAM USTADIN HATRINA BİDAHA AĞZIMI BOZMİCAM HEPİNİZİN YANINDA YEMİN EDERİM Kİ BU İS OLCAK |
BLACKLİST LEADER
Jun 8th, 2006 - 1:56 AM |
reis siteyi nerden oğrendin forumu nrden buldun
|
ZZZ
Jun 8th, 2006 - 4:55 PM |
""""ozur dilerim ali cam sana da nasihatlardan dolayı teskur edeim ustad"""" bak bakayim bunu kim yazmis?? arkadasin senden once burdaydi heralde ki ogutleri almis.. zuahahahhha ulan kendini kandirma beeee!!! resmen sen yazmissin! cok korktuk varya.... cok kurtlar vadisi izledin heralde?! oyle artiztik yapma kotu olur tamam mi evladim?!! kufurlere iyi alismi$sin.... bravo devam et! bebesin lan iste!! adam olacan da gorecez... agzin degil islerin konussun okke???? birseyleri ispatlada gorelim.... oyle kopyacilikla olmuyor bu i$ler... bilgisayar programlari kullanmadan mercedes'e gir de gorelim!! hayal kur sen hayal hayal!!! hadi sutunu ic bakayim gec oldu.... puahuhauhauah
|
R@ZOR
Jun 9th, 2006 - 2:17 AM |
USTADDDDDDDDDDD REİS CİZİMLERİMİ SENİNSİTEYE GNDERDİM İNCEEMEK İSTERSEN BAK AMA HEPSİ ESKİ...BASARILAR
|
R@ZOR
Jun 11th, 2006 - 1:22 AM |
bakın millet ozellikle ustad ve ali cam ONCELİKLE İKİNİZDEN VE DİĞER HERKESTEN (ZZZ)DISINDA OZUR DİLİYORUZ BU SİTEYİ BİRBİRİİZİ KIRMAK AMACIYLA KULLANDIK EN AZINDAN BEN UZGUNUM GERCEKTEN OZUR DİLİYORUM..EĞER KABUL EDİLİRSE OZURUM YİNE ARANIZA DONMEK İSTİYORUMMM LUTFEN CVP YAZIN...SİTE SAYEMİZDE AMACINDAN SAPTI...LUTFEN ZZZ YİNE BENLE DALGA GECMEK İCİN BİSİYLER YAZIP ELİNİ YORMA ...UMRUMDA DİİLSİN...BİDAHA BOYLE SEYLER OLMİCAKK.KENDİ ACIMDAN SOYLUYORUM...WALLA..TASARIMCI SOZUUUUUUUUUUUUUUUU
|
bravenet.com