Return to Website
TÜRK AUTO DESIGN FORUM

Bu forumumuza sitemizde yer alan amatör ve profesyonel tasarımcılarımızın birbirlerini geliştirebilecek olumlu eleştiriler ve yazılar yazmalarını rica ederiz...

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfası
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 6)

Author Comment    
ismail

ismail_gungor_01@hotmail.com bır turk'un ıyı yerlerde olması her zaman hosuma gıtmıstır.

Apr 7, 06 - 2:44 AM
ben ve tasarımlarım

ankaradan ısmail.bende sizin gıbı ıyı yerlere gelmek ıstıyorum ama bu konuda neler yapmam gerektıgını bılmıyor.bana bu konuda yardımcı olmanız dılegıyle ınsallah daha ıyı basarılara ımza atarsınız.lutfen cevap beklıyorum.
mehmet keten

www.geocities.com/mehmetktn

Apr 8th, 2006 - 7:47 AM
Re: ben ve tasarımlarım

merhaba ismail bende ankaradayım acaba hangi konuda yardım istiyorsun 3d mi ? eğer 3d konusunda ise (www.rhino3d.com)bu sitede rhinonun demo programı var 30 mb bılgısayarına yukleyıp bakabılırsın e tabı bende yaklasık 1 yıldır amator olarak rhıno kullanıyorum kullanması dıgerlerıne gore baya kolay bır program rhıno basarılar dilerim (www.geocities.com/mehmetktn)
fatih

Apr 15th, 2006 - 1:02 PM
al rhinoyu kur hemen başla :)

o kadar kolaymı bu ??
mehmet keten

Apr 17th, 2006 - 2:47 AM

o kadar kolay olsaydı evinde bilgisayarı olan herkes genç yaşlı kadın ihtiyar çoluk çocuk herkes bir tasarımcı olurdu tabiki kolay değil bu işler bende ilk başta böyle başlamıştım şimdi ise rhinonun tamamına yakın kısmını biliyorum şükür ben sadece arkadaşa işin kolay kısmını anlattım başarılar
mustafa

May 15th, 2006 - 6:11 AM

önemli olan programın kalitesinden ve kullanılabilirlik açısından kolaylığı değil. Bunu ne yönde ve nasıl neyi tasarlayabilmen. aklından geçen tasarım iyi ise, kullanığın programıda bunu iyi bi şekilde lanse ettirebilirsen eğer ancak o zaman ortaya güzel tasarımlar çıkar. yani program bilmek herşeyi yoluna koymuş olmuyor. Ben Rhino kullanıyorum
tavsiye ederim. her programın kendine göre bi zorluğu var tabi.
razor callahan 01

mercenin arba tasarımcısı olcam...

Jun 3rd, 2006 - 3:42 AM

ABİİM BIRAKIN PROGRAMI TAMAMEN ELDE CİZİN ONEMLİ OLAN BU bi de bi yerlere gelmek icin tasarımlarını tanıtmalısın bence trtuninge postala her ay boyle cizimler cıkıyo dergiye BASARILAR

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfası
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Web Calendars   Free Blogs   Email Forms   Free Guestbooks 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com